Pak het apparaat goed in en vermeld duidelijk je adres + naam (print de mail uit die je over het bestelformulier hebt ontvangen). En verstuur verzekerd naar ons!

We repareren het apparaat zodra het aankomt. Gemiddeld duurt dit slechts 1 dagen.

U ontvangt de factuur per e-mail. U kunt het bedrag overmaken of betalen met PayPal of bankoverschrijving

  Na ontvangst van betaling: Wij sturen het apparaat naar u terug.

U kunt zich nu verheugen op uw gerepareerde apparaat.

 

Stuur het apparaat per post naar ons op.Wij repareren het apparaat meestal binnen 1  dagen en sturen het naar je terug! De retourzending van u is gratis.

U wilt uw apparaat naar ons opsturen:
1. Vul onderstaand bestelformulier in.
2. Wij ontvangen uw aanvraag automatisch per e-mail.
3. U ontvangt van ons een antwoord of goedkeuring per e-mail.
4. U kunt het toestel nu verzekerd (bijvoorbeeld als Post NL of UPS of DHL pakket) naar ons opsturen naar het volgende adres:

Fixlab Amsterdam
KNSM-Laan 348
1019LN
Amsterdam

5. Na een gemiddelde verwerkingstijd van 1 dagen en na ontvangst van de betaling (Paypal of bankoverschrijving) sturen wij het apparaat naar je terug. Gratis retourneren inbegrepen.

Stuurn appraat in – Bij FixLab bieden wij met trots eersteklas reparatiediensten aan voor jouw Apple-apparaten. Waaronder MacBook, iMac en iPhone. Onze vakkundige technici staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw gadgets de zorg krijgen die ze verdienen, snel en efficiënt. Als het gaat om MacBook-reparatie, additionally zit je bij ons goed. Of het nu gaat om een gebroken scherm. Een slecht functionerend toetsenbord of een traagheidsprobleem. Moreover onze experts zijn uitgerust om elk probleem direct aan te pakken. Bovendien gebruiken we originele Apple-onderdelen. Om ervoor te zorgen dat jouw MacBook weer als nieuw functioneert. Op dezelfde manier, als jouw iMac problemen geeft, hoef je je geen zorgen te maken. Although Onze technici hebben de expertise om een breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

h2>Stuurn appraat in

Stuurn appraat in – Van het oplossen van softwareproblemen tot het oplossen van hardwareproblemen. We zijn toegewijd om jouw iMac weer in optimale staat te brengen. En laten we de geliefde iPhone niet vergeten. We begrijpen hoe essentieel jouw iPhone is voor jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, het vervangen van de batterij of een softwarehik, ons team is bedreven in het omgaan met alle iPhone-modellen. Bovendien betekenen onze snelle doorlooptijden. Furthermore Dat je niet lang zonder jouw vertrouwde apparaat hoeft te zitten. Wat echter onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten, zonder verborgen kosten.

Stuurn appraat in